Dringend geld nodig maar op de zwarte lijst? Wij hebben de oplossing!

Dringend geld nodig maar op de zwarte lijst? Wij hebben de oplossing!

Dringend geld nodig met een vermelding op de zwarte lijst? Het kan zonder problemen, maar wel met een beperkter bedrag. Zoals met een mini lening. Een eenvoudige vorm van geld lenen, een klein bedrag en vaak voldoende voor jou om je vooruit te helpen voor enkele maanden. Je moet je geld en je leningen zo goed mogelijk beheren en natuurlijk zorgen dat je schulden niet groter worden. Maar soms kan je niet anders dan nog een lening erbij te nemen, want sommige facturen wachten niet en ook daar betaal je kosten op als je ze niet zou betalen.

Vergelijk hier alle kredieten!

Met een vermelding op de zwarte lijst heb je een stempel op je. Banken weten direct dat je die vermelding hebt als je een nieuwe lening zou aanvragen. De lijst van namen is voor alle banken beschikbaar. Dit is om te voorkomen dat ze een klant zouden nemen die financiële problemen heeft. Maar ook voor jou als klant is het om te helpen, namelijk dat je niet in verdere financiële problemen zou komen. Want naast het afbetalen van leningen heb je uiteraard nog andere zaken te betalen. En dat wordt wel eens vergeten. De facturen voor internet, verwarming, elektriciteit, gsm, water en dergelijke meer kosten je op een jaar tijd ook een hoop geld. Dan heb je nog geen kleding, voedsel en andere levensnoodzakelijke middelen. Stel dat je eens naar de apotheker moet, medicatie kost ook veel tegenwoordig.

Het zijn allemaal zaken waar je rekening mee moet houden want je maandelijks budget is vaak maar beperkt tot jouw inkomen en dat van je partner. Het is dus de bedoeling om niet meer uit te geven dan dat er maandelijks binnenkomt. En voor veel gezinnen is dat een uitdaging. De kosten kunnen wel eens onverwacht hoger uitvallen, maar dat mag geen gewoonte zijn. Overbodige spullen laat je dus beter achterwege. Met een mini lening kan je je budget weer even op effen krijgen. Maar besteed het geld zo goed mogelijk, zodat je er het maximum kan uithalen.

Met een mini lening kan je alweer even voort. Maar heb je toch een groter bedrag nodig en is dat niet mogelijk bij een bank dan kan je voor een onderhandse lening gaan. Het bedrag kan je dan onderling afspreken, samen met het kostenpercentage en andere details. Om alles in goede banen te leiden neem je best een notaris erbij, hij of zij kan dit tot in detail opstellen zodat alle afspraken duidelijk zijn.

Vergelijk hier alle kredieten!

Dit zijn twee goede opties die je dus hebt om toch nog een lening aan te gaan als je geld zou nodig hebben en op de zwarte lijst staat. Het is geen verhaal dat eindigt dus, maar je kan financieel nog wat vooruitkijken. Ook al blijft het zaak om zo voorzichtig om te gaan met je geld, alleen zo zal het binnenkort helemaal achter de rug zijn.

About the author

admin administrator

Leave a Reply

Let op: geld lenen kost ook geld.