Hoe kan je eenvoudig lenen op de zwarte lijst?

Hoe kan je eenvoudig lenen op de zwarte lijst?

Lenen als je op de zwarte lijst staat, is mogelijk. Dat zal je ontdekken in dit artikel lezen en we geven enkele opties. Het is natuurlijk maar de vraag of je wel opnieuw wil lenen. Aangezien je al op de zwarte lijst staan kan je haast niet anders dan denken dat banken echt achter je geld zitten. Het is natuurlijk door jouw toedoen dat de bank moest besluiten om je op die lijst te laten plaatsen. De afbetaling liep niet zoals het moest en na drie maanden achterstal kan een bank je op die lijst laten plaatsen. Zelfs al is dat voor een klein bedrag. Maar ook al ben je schuldenvrij intussen, het kan tot 10 jaar duren dat je op die zwarte lijst blijft staan. Het kan je dus voor even achtervolgen.

Vergelijk hier alle kredieten!

Dat je nu op de zwarte lijst staat, je kan er niet meer omheen. Je kan er alleen het beste van maken. Door je maandelijks budget zo goed mogelijk bij te houden en ervoor te zorgen dat er niet meer buitengaat dan dat er binnenkomt. De kosten volgen mekaar snel op en voor je het weet heb je een negatief saldo. Je moet rekening houden met het feit dat je de lening moet afbetalen en daarnaast ook nog andere kosten hebt. De facturen voor water, aardgas, elektriciteit, internet, tv, gsm-abonnement, hobby’s, boodschappen en dergelijke meer komen er ook nog bij. En dat vergeten veel mensen natuurlijk. Een bank laat je tot 1/3e van je inkomen spenderen aan leningen. Net om te voorkomen dat je teveel zou lenen en al die andere zaken niet meer kan betalen. Ook daarom hebben ze de slogan ‘geld lenen kost ook geld’ in het leven geroepen. Want veel mensen beseffen niet dat een lening ook geld kost. Je moet meer afbetalen dan dat je leent.

Je kan bij een bank langsgaan of via hun site gaan en informeren naar een minilening. Dit is voor een klein bedrag van 1000 euro. Dat kan je in de meeste gevallen nog lenen van een bank. Het helpt je toch even vooruit, je kan dringende facturen betalen. Eventueel boodschappen doen en andere levensnoodzakelijke middelen kopen. Geef het niet uit aan zaken die je echt niet nodig hebt, want dat zal zich wreken met de tijd.

Vergelijk hier alle kredieten!

Nog een optie is een onderhandse lening. Dit kan je bij een vriend of een familielid bekomen. Hierbij leen je dus zonder bank. Je stelt onderling de regels op en je spreekt het bedrag af dat je wil lenen. Maak goede afspraken rond de afbetaling. Best is om dit te laten opstellen door een notaris. Zo staat alles goed op papier en ontstaan er geen nutteloze discussies achteraf. Op deze manier is elke partij zeker dat alles zwart op wit staat.

About the author

admin administrator

Leave a Reply

Let op: geld lenen kost ook geld.