Snel en moeiteloos leningen aangaan op de zwarte lijst: zo doe je het!

Snel en moeiteloos leningen aangaan op de zwarte lijst: zo doe je het!

Een lening aangaan als je op de zwarte lijst staat lijkt wel een heuse opgave. Maar er zijn wel mogelijkheden. Ook al zijn banken niet zo happig om dit te doen want je bent ineens een groot risico. Voor een bank moet het risico in elke klant zo laag mogelijk zijn. Dat wil zeggen dat je moet kunnen aantonen dat je een lening kan terugbetalen. Dus je moet een vast inkomen hebben en geen andere vaste uitgaven, zoals leningen en alimentatie. Je kan tot 1/3e van je maandelijks inkomen uitgeven aan alle leningen samen. Voor de meeste gezinnen is dat voldoende om een woonlening en een autolening aan te gaan. Maar soms gaat het dan toch eens verkeerd en kom je op de zwarte lijst terecht. Al na drie maanden achterstal kan de bank je hierop laten plaatsen. Ze sturen eerst enkele waarschuwingen naar je uit, maar als dat niets meer uitmaakt kom je op de lijst te staan.

Vergelijk hier alle kredieten!

Van de lijst geraken is ook geen makkelijke opgave. Het zit namelijk zo dat je tot 10 jaar erop kan blijven staan, zelfs al heb je geen schulden meer. Het achtervolgt je dus nog enige tijd en je kan er weinig aan veranderen. Het enige wat je kan doen is je budget goed op orde houden. Want dat is de sleutel om niet op de zwarte lijst te komen. Sommige mensen lenen te veel en kunnen niet anders dan hun rekening in het rood zien gaan. Dan komt de bank snel langs als blijkt dat je de afbetaling niet meer aankan. Daarom moet je goed bekijken hoeveel geld er binnenkomt en hoeveel geld er maandelijks buitengaat. Op die manier hou je een goed overzicht en kan je er de overbodige zaken uithalen. Leuke gadgets en dure toestellen heb je in principe niet altijd nodig.

Een minilening is een optie als je geld wil lenen als je op de zwarte lijst staat. Dan leen je een bedrag tot 1000 euro. En dat moet toch voldoende zijn om even rond te komen. Je kan er je boodschappen mee doen of dringende facturen die blijven liggen zijn, betalen. Het is uiteraard de bedoeling om dit geld zo goed mogelijk te besteden. Aan een hebbeding heb je niets op dat moment, want er zijn nog steeds torenhoge kosten die je moet betalen. Zoals de lening die je aan het afbetalen bent. Want het wil niet zeggen omdat je op de zwarte lijst staat dat die lening geschrapt zal worden.

Vergelijk hier alle kredieten!

Het is dus zaak om je financiën beter te beheren en hier in de toekomst nauw op te letten. Alleen zo geraak je uit de slechte papieren en kan terug op het goede pad komen. De beschreven optie van een mini lening kan je zeker eens nagaan als je toch in nauwe schoentjes zit en een geldinjectie kan gebruiken.

About the author

admin administrator

Leave a Reply

Let op: geld lenen kost ook geld.