Een lening aangaan vanop de zwarte lijst, maar geen eigendom? Opgelet!

Een lening aangaan vanop de zwarte lijst, maar geen eigendom? Opgelet!

Het is je nog niet gelukt een eigendom te vergaren? Op zich is dat geen probleem, ook als je een lening zou nodig hebben. Maar sta je daarbovenop op de zwarte lijst vermeld, dat ka wel problemen geven. Want banken checken steeds die lijst als je een lening zou aanvragen. Als je op de lijst vermeld staat dan zullen banken je geen lening willen geven. Al zijn er wel aanbieders die het toch doen, dus open de ogen en maak nuttig gebruik van onderstaande informatie.

Vergelijk hier alle kredieten!

Ben je op die zwarte lijst terecht gekomen dan wil dat zeggen dat je financiële problemen hebt. Je kon een lening niet meer afbetalen in het verleden en daarom heeft de bank besloten een deurwaarder in te schakelen. Eventueel met schuldbemiddeling kan je de lening dan afbetalen op een langere termijn en met een lager maandbedrag. Maar soms zijn er nu eenmaal situaties waar je opnieuw een lening nodig hebt. Bijvoorbeeld een herstelling aan je auto of aan iets anders waarvoor je snel geld nodig hebt. De bankrekening laat het niet toe om daar geld van vrij te maken, dus moet je een bank zoeken.

Er bestaan banken die leningen geven aan mensen die op de zwarte lijst staan. Handig is dat, maar weet wel dat je hier een hoger kostenpercentage zal moeten betalen. Banken verdienen namelijk door kosten aan te rekenen aan hun klanten. Die kosten zitten verwerkt in de maandelijkse afbetalingen. Gelukkig kan je voor het aangaan van de lening zien hoeveel die kosten precies zijn. Je kan de lening namelijk simuleren via de website van de bank. Dat kan aan de hand van het bedrag dat je wenst te lenen en de duurtijd van de lening. De kosten hangen af van hoeveel je wil lenen, hoe lang je wenst af te betalen, de soort leningen en het JKP of jaarlijks kosten percentage dat de bank aanrekent.

Heb je graag een overzicht van wat alle aanbieders rekenen qua kosten, dan kan je op deze manier een vergelijk starten. De websites van die banken bevatten allemaal een lening simulatie tool, waarmee je alles snel kan uitrekenen. Op die manier zie je snel de verdeling tussen kapitaal en kosten die erbovenop komen. Hou het JKP in de gaten zodat je snel kan vergelijk met andere banken. Zo kan je toch nog een lening verkrijgen als je op de zwarte lijst staat.

Vergelijk hier alle kredieten!

Er zijn dus voldoende mogelijkheden, je moet ze alleen via het internet zien te vinden. Deze banken zijn trouwens allemaal betrouwbaar, ook al rekenen ze hoge kosten aan. De bankkantoren bevinden zich niet in donkere steegjes, maar gewoon in het centrum van de stad. Je kan ervoor kiezen om ook via de website alles in orde te brengen, dat kost je minder tijd en moeite.

About the author

admin administrator

Leave a Reply

Let op: geld lenen kost ook geld.