Een lening vanop de zwarte lijst, zonder eigendom? Zo pak je dat aan!

Een lening vanop de zwarte lijst, zonder eigendom? Zo pak je dat aan!

Je hebt op dit moment geen eigendom en je staat op de zwarte lijst, maar je wil toch een lening aangaan? De leek zou antwoorden dat dat niet gaat. Maar wij kunnen je een ander antwoord geven. Namelijk dat het wel mogelijk is en dat er banken zijn die zich hierin specialiseren. Normaal zou je een nee als antwoord krijgen bij een normale bank, mocht je toch nog een nieuwe lening willen aanvragen. Maar andere banken willen je graag verder helpen en je toch het geld laten gebruiken.

Vergelijk hier alle kredieten!

Uiteraard, komen hier hogere kosten mee. Net omdat je een hoger risico bent voor de bank. Dat wil zeggen dat ze er dan van uitgaan dat je problemen zal hebben met de terugbetaling. In het geval van een hoger risico betaal je gewoon hogere kosten bij deze banken. Hoeveel dat precies is hangt af van enkele factoren. Namelijk het bedrag dat je wil lenen, op hoeveel tijd je wil afbetalen, de reden van aanvraag en het kostenpercentage. De kosten die een bank in rekening brengt is volledig hun eigen keuze. Maar jij kan er wel voor kiezen om de bank te nemen die de laagste kosten heeft. Ook al is het voor een lening aanvraag als je op de zwarte lijst staat en je hebt geen eigendom. Er zijn dus toch banken die je willen vooruithelpen.

Je moet er natuurlijk goed op toekijken dat je maandelijks budget goed op orde blijft. Want een lening moet je maandelijks zien af te betalen en de kosten erbovenop maken het bedrag nog groter. Als je vaste inkomsten hebt dan heb je steeds iets om op terug te vallen. Trek daar alle kosten van af en bekijk hoeveel er nog overblijft. Lijkt je dat genoeg om toch nog te lenen, dan moet je er volledig voor gaan. Zorg dat niet al je geld opgaat in leningen, want dan hou je zelf niets meer over en worden de maanden vaak zeer moeilijk om financieel rond te komen.

Vergelijk hier alle kredieten!

Maar soms heb je uit noodzaak toch een nieuwe lening nodig en kan je niet anders dan er een bank uit te kiezen. Hou er rekening mee dat je hogere kosten zal moeten betalen en dit zal het maandbedrag beïnvloeden. Maar als er nog voldoende financiële middelen overblijven dan kan je toch de lening krijgen. Je kan via de website van de bank een simulatie uitvoeren waarmee je direct weet hoeveel je maandelijks moet afbetalen. Handiger kan haast niet. Wens je de lening ook aan te vragen dan kan je ook via het internet werken. Je vult alle gegevens van jezelf in en stuurt ook nodige documenten door. De bank zal willen weten wat je inkomsten en uitgaven van dat moment zijn. Op basis daarvan zullen ze je snel een antwoord laten weten.

About the author

admin administrator

Leave a Reply

Let op: geld lenen kost ook geld.