Geld lenen met vermelding op de zwarte lijst? Geen probleem!

Geld lenen met vermelding op de zwarte lijst? Geen probleem!

Je leest het goed, het is gewoon mogelijk om geld te lenen als je op de zwarte lijst staat. Je zou denken van niet, maar er zijn toch manieren. Je hoeft hiervoor niet bij een bank in een donker straatje te gaan. Dat kan zelfs bij je vaste huisbank. De zwarte lijst zorgt ervoor dat banken weten wie financiële problemen heeft en dus eigenlijk best niet meer leent. Maar in sommige gevallen heb je het geld gewoon nodig, en zo snel mogelijk. Ook dan kan een bank je snel helpen. Je kan nog een minilening krijgen als je op de zwarte lijst staat. Een klein bedrag wel, maar vaak is dat voldoende om een financieel lastige periode te doorstaan.

Vergelijk hier alle kredieten!

Een minilening ken je misschien nog niet. Het is zoals de naam het al weggeeft een lening voor een klein bedrag. Je kan hier tot maximum 1000 euro lenen. Voor de ene is het een peulschil, voor de andere een wereld van verschil. Als je een dringende herstelling moet laat uitvoeren bijvoorbeeld aan je woning of je wagen, maar je hebt de centen niet, dan heb je een probleem. Je kan dan toch een bank inschakelen en een minilening aanvragen. Op die manier heb je toch wat geld ter beschikking om te kunnen uitgeven. Je hebt natuurlijk ook nog andere kosten die je ook niet uit het oog mag verliezen. De dagdagelijkse uitgaven zoals boodschappen doen en hobby’s moet je ook kunnen betalen. Het maandelijks budget zit er snel door als je op de zwarte lijst staat.

Want het wil niet zeggen dat je die lening niet meer moet verder betalen. De bank verwacht nog steeds het geld terug, maar het kan met een lager maandbedrag zijn. Zodat het voor jou wat draaglijker is. De duurtijd is dan ook langer geworden, dus je zit er nog voor enige tijd aan vast. Zelfs al is deze lening volledig afbetaald dan kan je nog 10 jaar op de zwarte lijst staan. Alles is afhankelijk van de schulden die je hebt natuurlijk.
En het kan snel gaan, je kan al na 3 maanden op de zwarte lijst gezet worden door de bank. Als ze merken dat je de lening niet meer kan terugbetalen dan plaatsen ze je zonder pardon op die lijst.

Vergelijk hier alle kredieten!

Heb je even genoeg van banken? Dan kan je ook via een onderhandse lening werken. Dan leen je geld van een particulier, een vriend of familielid. Niet de meest ideale oplossing, maar het is een toch een manier om aan geld te komen. Je kan dit onderling regelen, maar zet wel alles op papier. Beter is om een notaris in te schakelen die alles duidelijk op papier zit zodat elke partij weet wat hij moet doen.

About the author

admin administrator

Leave a Reply

Let op: geld lenen kost ook geld.