Handige tips om geld te lenen als particulier op de zwarte lijst!

Handige tips om geld te lenen als particulier op de zwarte lijst!

Als particulier heb je de banken voor het kiezen die je een lening willen geven. Onder normale omstandigheden kan je hier de juiste keuze maken en lenen aan de beste voorwaarden. Maar als je als particulier op de zwarte lijst staat, dan zullen heel veel banken de deur dichthouden en een negatief antwoord geven. Een domper op de feestvreugde, maar gelukkig zijn er wel heel wat oplossingen om dit toch een positieve wending te geven. Hoe je toch een bank kan vinden om een lening te krijgen, ontdek je hier in dit artikel.

Vergelijk hier alle kredieten!

Een bank bekijkt steeds het risico van een klant. Hoe lager dat risico is, hoe makkelijker je de lening zal krijgen. Maar als je op de zwarte lijst staat dan ben je een zeer groot risico. Je hebt namelijk niet voldoende centen om een nieuwe lening af te betalen. Dat zal geen enkele bank aan je toestaan. Al zijn er wel aanbieders die het toch doen. Ook al moet je hiervoor dan extra betalen. Alle banken rekenen kosten aan, maar in dit geval betaal je gewoon nog meer kosten. Hoe meer geld je nodig hebt en hoe lastiger je situatie, hoe meer je aan de bank moet betalen. Daar komt het op neer.

Maar laat dit je niet afschrikken natuurlijk, want er zijn nu eenmaal situaties waar je een lening en geld nodig hebt. Het leven gaat snel en de facturen komen ook in snel tempo bij je aan. Je moet dus voldoende geld zien over te houden om die te betalen. En daar wringt het schoentje. Gelukkig heb je banken die jou als klant graag zien komen. Ook al sta je op die zwarte lijst. Als je op de lijst staat dan wil dat zeggen dat je in het verleden financiële problemen hebt gehad, en nog steeds hebt. Je kon een lening niet meer terugbetalen en nu heb je via schuldbemiddeling een afbetalingsplan om de rest af te betalen. Leuk is anders, maar zo is het toch nog leefbaar.

Vergelijk hier alle kredieten!

Zoek via het internet naar banken die leningen geven aan particulieren die op de zwarte lijst staan. En op die website kan je een lening simulatie uitvoeren. Op die manier weet je precies wat de afbetaling per maand zal zijn en hoeveel de kosten bedragen. De kosten hangen af van het bedrag dat je wenst te lenen en de duurtijd van afbetaling. Kijk nu ook naar andere banken want daar kunnen de kosten net wat lager uitvallen, en dat is interessant voor jou. Want zo betaal je minder af per maand. En aangezien je op de zwarte lijst staat zal je wel het geld kunnen gebruiken. Denk wel steeds aan de slogan ‘geld lenen kost ook geld’. Banken rekenen altijd kosten aan die jij moet betalen. Zorg dus dat je maandelijks budget op orde blijft en dat je niet in verdere geldproblemen komt.

About the author

admin administrator

Leave a Reply

Let op: geld lenen kost ook geld.