Het geheim om te lenen als je op de zwarte lijst staat!

Het geheim om te lenen als je op de zwarte lijst staat!

Op de zwarte lijst van de nationale bank staan is geen pretje. Het wil zeggen dat je financiële problemen hebt en geen nieuwe leningen of kredieten meer kan aanvragen. De banken willen enkel klanten die alles kunnen terugbetalen, en dus klanten zonder enig risico. Aangezien jij daar niet aan voldoet moet je wachten tot je van de zwarte lijst bent of je zoekt een andere oplossing. Er zijn namelijk nog banken die je een lening willen toestaan. Al zal dat onder striktere voorwaarden zijn en dat kan je dan geld kosten.

Vergelijk hier alle kredieten!

Banken willen altijd zekerheid als een klant een dienst afneemt. Zelfs bij het afnemen van een bankkaart moet je kosten betalen. Als je die kosten niet wil of kan betalen dan zal de bank de toegang tot de kaart beperken of afnemen. Een lening is natuurlijk nog iets anders, want hier gaat het vaak over een som geld. Je kan de afbetaling niet meer aan, mogelijk door het verliezen van een job of een onverwachte grote kost die je niet kan betalen. Het komt dan vaak allemaal bij mekaar en de bank laat je op de zwarte lijst plaatsen. Deze lijst kan elke bank raadplegen, dus wil je een nieuwe lening aangaan dan zal je een negatief antwoord krijgen.

Er zijn wel banken die je een lening willen geven, maar dat zal met een hoog JKP (jaarlijks kosten percentage) zijn. Op elke dienst van een bank moet je kosten betalen, zeker voor een lening en zeker als je op de zwarte lijst staat. Er zijn voldoende aanbieders van dit soort en mogelijk verschillen de kosten nog tussen hen. Op die manier kan je de bank kiezen met de laagste kosten voor een lening. Elke bank heeft tegenwoordig een uitgebreide website en daar kan jij je voordeel mee doen. Op die website kan je een lening simuleren en bekijken hoeveel de kosten op die lening zijn. De kosten die je moet betalen zijn hoger dan als je niet op de zwarte lijst staat, maar dat moet je er nu eenmaal bijnemen.

Vergelijk hier alle kredieten!

Simuleer via de tool bij alle banken waar je een lening kan krijgen en neem er de goedkoopste aanbieder uit. Denk natuurlijk eerst nog eens goed na vooraleer je de lening aanvraagt. De slogan ‘geld lenen kost ook geld’ bestaat niet zomaar. Het moet mensen aanzetten om eerst na te denken vooraleer een lening aan te gaan. Want een lening terugbetalen kost je meer op termijn. Ben je toch van plan de lening aan te gaan en kan je het geld goed gebruiken? Dan kan je de dienst aanvragen via de website van de bank. Je moet natuurlijk je financiële gegevens doorsturen zodat ze kunnen berekenen wat er nog mogelijk is.

About the author

admin administrator

Leave a Reply

Let op: geld lenen kost ook geld.