Kan je geen lening krijgen met zwarte lijst vermelding? Geen probleem!

Kan je geen lening krijgen met zwarte lijst vermelding? Geen probleem!

Leningen aanvragen als je op de zwarte lijst staat kan een probleem geven. De bekende banken staan hier weigerachtig tegenover omdat die zwarte lijst voor hen belangrijk is. Hier staan de mensen op die leningen niet meer konden terugbetalen en waar de bank dus niet aan hun geld is terug geraakt. Aangezien het risico in een klant steeds zo laag mogelijk moet blijven is het dus geen optie om een lening te geven aan iemand die op de zwarte lijst staat. Maar er zijn natuurlijk banken die hiervan profiteren en toch de nodige diensten verlenen. Sta je op de zwarte lijst en heb je een lening nodig, dan is dit artikel voor jou interessant.

Vergelijk hier alle kredieten!

Iedereen kan het meemaken dat je financieel krap zit en een lening nodig hebt. De facturen vliegen je om de oren en je hebt een dringende herstelling aan je auto te maken, bijvoorbeeld. Dan moet je naar oplossingen zoeken en aangezien je voor geld enkel bij een bank kan aankloppen, moet je hier ook naar op zoek. Gebruik het internet om enkele banken te vinden die leningen geven aan mensen die op de zwarte lijst staan. Er zijn er voldoende, dus je zal wel een aanbieder vinden. Nu is het belangrijk om al deze banken met mekaar te vergelijken. En dan vooral naar de kosten te kijken. Het JKP of jaarlijks kosten percentage is hier belangrijk. Dat is het deel waar de bank inkomsten mee haalt. Maar hoe lager die kosten voor jou zijn, hoe beter natuurlijk.

Je kan makkelijk via de websites van die banken een lening simulatie uitvoeren. Dat is volledig gratis en vrijblijvend. Het geeft je ook een direct overzicht van de kosten die je moet betalen en hoeveel het maandbedrag van afbetaling is. Handiger kan haast niet. Zo vergelijk je makkelijk alle banken en weet je waar je met de beste voorwaarden kan lenen. Ook als je het financieel krap hebt, moet je ervoor zorgen dat een nieuwe lening zo interessant mogelijk is. Dus zorg dat je blijft zoeken naar de bank met de laagste kosten voor die lening.

Vergelijk hier alle kredieten!

Als je op de zwarte lijst staat dan heb je financiële problemen. Een lening die je niet kan terugbetalen. De bank stuurt dan een deurwaarder langs om hier een oplossing voor te zoeken en mogelijk is die gevonden met schuldbemiddeling. Op die manier betaal je de lening verder af, maar aan een bedrag dat voor jou wel haalbaar is. Het wil ook gelijk zeggen dat de bank je op de zwarte lijst laat plaatsen. De nationale bank van België stelt deze op en kan geraadpleegd worden door alle banken in het land.

About the author

admin administrator

Leave a Reply

Let op: geld lenen kost ook geld.