Lenen met zwarte lijst? Ook zonder eigendom geen probleem!

Lenen met zwarte lijst? Ook zonder eigendom geen probleem!

Veel mensen onder ons hebben geen eigendom en gaan toch een lening aan. Dat kan perfect. De bank wil dan wel als garantie dat je een vast inkomen hebt. Op die manier is er minder risico voor de bank dat ze niet aan hun geld geraken. Voor elke klant is het belangrijk om een inkomen te kunnen voorleggen zodat de bank een zekerheid heeft. Als je ook nog eens op de zwarte lijst staat, dan heb je een probleem. Maar wel eentje dat kan opgelost worden met behulp van een minilening. Een kleiner bedrag kan je nog lenen en dat is voor veel mensen een grote hulp.

Vergelijk hier alle kredieten!

Het is tegenwoordig zo makkelijk om geld te lenen. Je denkt er niet meer bij na en voor je het weet zijn je uitgaven groter dan je inkomsten. Soms is er ook pech mee gemoeid, bijvoorbeeld het verliezen van een job. Dan blijven de uitgaven gelijk, maar moet je het met een loon minder doen. Dat kan vaak voor grote problemen zorgen en de banken denken dan niet altijd mee. Na drie maanden van achterstal kan je al op de zwarte lijst terecht komen en dat kan tot 10 jaar duren. Doe dus je best om dit te voorkomen. Is dat toch niet gelukt dan kan je via schuldbemiddeling een bedrag afspreken dat je maandelijks wel kan betalen. Op die manier is het toch nog wat draaglijker.

Via een minilening kan je dus wel nog een bedrag tot 1000 euro op je rekening krijgen. En dat gaat vrij snel, want de verwerking is zeer efficiënt voor deze soort lening. Al wat je moet doen is de aanvraag indienen bij de bank, alle gegevens doorsturen en op antwoord wachten. Sowieso gaan ze bekijken of je op de zwarte lijst staat en dan een beslissing nemen. Als het een positief antwoord is dan staat het geld ook snel op je rekening. Bekijk op voorhand goed wat de voorwaarden zijn en hoeveel kosten er nog aan verbonden zijn. Want 1000 euro lenen is een hoger bedrag terugbetalen. De slogan ‘geld lenen kost ook geld’ bestaat niet voor niets.

Nog een optie is een onderhandse lening. Hierbij leen je geld via een kennis, vriend of familielid. Aan te raden is om dit te laten opmaken bij een notaris. Zo staat alles goed op papier en weet elke partij wat er allemaal afgesproken is. Je kan in een document laten noteren hoeveel het bedrag is, de betaaltermijn en de maandelijkse afbetaling. Ook bij problemen welke kosten er dan kunnen optreden.

Vergelijk hier alle kredieten!

Er zijn dus wel nog mogelijkheden om een lening te krijgen als je op de zwarte lijst staat. Ook al heb je geen eigendom, je kan dus rekenen op een financiële steun als je het even moeilijk hebt.

About the author

admin administrator

Leave a Reply

Let op: geld lenen kost ook geld.