Leningen krijgen vanop de zwarte lijst, zonder eigendom! Alle tips!

Leningen krijgen vanop de zwarte lijst, zonder eigendom! Alle tips!

Het is perfect mogelijk om te lenen zonder eigendom, als je niet op de zwarte lijst staat. Als je inkomsten kan voorleggen aan de bank, dan bekijken ze wat je mogelijkheden zijn en geven ze je de lening zo mee. Sta je echter wel op die zwarte lijst, dan heb je een groter probleem. Want dan ben je ineens een groot risico voor de bank en dat zien ze liever niet gebeuren natuurlijk. Elke lening aanvraag moet steeds met een laag mogelijk risico zijn en iemand die op de zwarte lijst staat, is dat niet. Maar er zijn gelukkig wel oplossingen, weliswaar met een kleiner te lenen bedrag.

Vergelijk hier alle kredieten!

Dan hebben we het over de minilening. Dit is een bedrag tot 1000 euro maximum. Voldoende om de eerste kosten te betalen. Want als je op de zwarte lijst staat heb je zeer waarschijnlijk nog een andere lening af te betalen. En dat samen met de andere dagdagelijkse kosten zal je je budget nog strikter moeten beheren. Goed bekijken hoeveel geld er binnenkomt en wat er buitengaat. Alleen zo hou je vat op je centen en kan je binnenkort terug met een propere lei beginnen.

Weet wel dat de vermelding op de zwarte lijst je nog lang kan achtervolgen. In sommige gevallen blijf je er 10 jaar lang op vermeld. Ook al zijn alle schulden afbetaald. Het is dus makkelijk om er op te komen, maar lastig om er terug af te geraken. Alleen door doordacht met je geld om te gaan kan je dit voorkomen. Uiteraard ontstaat er soms ook pech. Bijvoorbeeld het verlies van een job, net na dat je een lening bent aangegaan. Je kan de eindjes niet meer aan mekaar knopen en dat zorgt dus voor de vermelding op de zwarte lijst. In elk ander geval moet je gewoon goed kijken wat je maandelijks aankan en niet te veel geld uitgeven aan zaken die je niet nodig hebt.

Heb je even je buik vol van banken. Dan kan je ook een onderhandse lening proberen bij een familielid of een goede vriend. Dit heeft natuurlijk want gevaar, want als er iets verkeerd gaat met de afbetaling, dan komen er ruzies en zie je die personen niet meer voor de rest van je leven. Mocht je het toch overwegen en iemand vinden die het wil doen, dan laat je dit best opnemen bij een notaris. Hij of zij kan dit voor je op papier zetten zodat elke partij goed weet wat er verwacht wordt.

Vergelijk hier alle kredieten!

Er zijn dus twee opties die je kan overwegen om te doen, als je geld nodig hebt. Ook al heb je geen eigendom en een vermelding op de zwarte lijst. Dat is een minilening afsluiten bij een bank naar keuze. Of een onderhandse lening aangaan met iemand die je goed kent.

About the author

admin administrator

Leave a Reply

Let op: geld lenen kost ook geld.