Op de zwarte lijst? Zo krijg je toch een lening of verzekering!

Op de zwarte lijst? Zo krijg je toch een lening of verzekering!

Lenen of een verzekering vastleggen als je op de zwarte lijst staat, zou dat lukken denk je? In normale omstandigheden niet, maar er bestaan wel aanbieders die het toch doen. Dit zijn geen louche zaken, maar gewoon banken die je deze diensten aanbieden aan een hoger kostentarief. Waarom moet je meer kosten betalen net als je in geldnood zit en financiële problemen hebt? Zo werken banken nu eenmaal. Als het risico te groot is voor een bank dan stijgen de kosten.

Vergelijk hier alle kredieten!

Ga dus niet aan het treuren als je op de zwarte lijst staat en je hebt geld nodig. Dan kan je banken zoeken die je toch geld willen lenen. Maar neem dan wel de slogan ‘geld lenen kost ook geld’ in je op. Zodat je van bij het begin weet dat er kosten in rekening zullen gebracht worden. Hoeveel die kosten zullen zijn hangt af van het bedrag dat je leent, de soort lening, het kostenpercentage en hoeveel maanden voor de afbetaling. Toch heel wat factoren, maar gelukkig kan je een lening simulatie snel bekomen op de website van een bank. De berekening is dus zo klaar en je ziet een volledig overzicht met opdeling van de kosten en het bedrag dat je maandelijks moet betalen.

De zwarte lijst werd opgericht door de Nationale bank. Hier staan alle mensen op die financiële problemen hebben en eigenlijk geen lening meer mogen hebben. Het is net omdat ze hun centen niet goed beheren dat ze op die lijst zijn terecht gekomen. Een te hoge lening aangaan en de afbetaling niet meer aankunnen. Dan sturen banken deurwaarders en krijg je schuldbemiddeling over de vloer. Op die manier betaal je de lening toch nog af, maar gaat er een deel van je loon rechtstreeks naar de schuldeiser. In dit geval de bank.

Vergelijk hier alle kredieten!

Door de banken dus te vergelijken die je toch een lening willen geven, kan je toch nog uitkomen op de laagste kosten. Op die manier betaal je het minst af per maand. Maar weet wel dat je nu hogere kosten zal moeten betalen dan dat je niet op de zwarte lijst zou staan. De situatie is zoals ze is en daar kan je op dit moment niet meer omheen. Je kan er alleen maar het beste van maken. Dus ook als je geld nodig hebt, voor een dringende herstelling of aankoop, dan kan je geld lenen bij de bank. Via het internet kan je de kosten berekenen en zien hoeveel je per maand moet afbetalen. Op die manier hoef je niet naar een bankkantoor te gaan, zo bespaar je al wat tijd. Heb je per toeval geen computer in de buurt, dan kan je altijd naar een kantoor in de buurt gaan. Op die manier kan je ook alles direct in orde maken. De aanvraag doorsturen en sneller over het geld beschikken.

About the author

admin administrator

Leave a Reply

Let op: geld lenen kost ook geld.