Snel een moeiteloos een lening krijgen als je op de zwarte lijst staat!

Snel een moeiteloos een lening krijgen als je op de zwarte lijst staat!

Als je snel en moeiteloos een lening wil dan ben je op het juiste artikel terecht gekomen. In normale omstandigheden heb je vrij snel het geld op je rekening. Maar als je op de zwarte lijst staat dan heb je toch een achterstand. Namelijk omdat banken het risico in een klant steeds zo laag mogelijk wil houden. Voor elke dienst die ze leveren aan een klant willen ze steeds iets terugzien. Je moet kosten betalen voor een lening en je moet ervoor zorgen dat je de lening kan blijven afbetalen. Lukt dat niet dan kan een bank je al na drie maanden achterstal op die zwarte lijst laten plaatsen. Ook al ontvang je eerst nog een waarschuwing, als je de centen niet meer hebt, dan heb je een probleem.

Vergelijk hier alle kredieten!

Maar voor elk probleem is er natuurlijk een oplossing. En in het geval dat je op de zwarte lijst staat, dan kan je een mini lening aanvragen. Dat gaat over een bedrag tot 1000 euro maximum. In het geval dat je op de lijst staat willen banken geen te groot risico meer nemen en je maar een beperkt bedrag toestaan. Maar beter dan niets natuurlijk en je kan er terug even mee voort. Enkele dringende facturen betalen, boodschappen doen een hobby terug oppikken. Je kan eender wat doen met het geld, maar het is aan te raden om het zo goed mogelijk te besteden. Want als je op de zwarte lijst staat dan heb je al financiële problemen en dan moet je het budget zo goed mogelijk beheren.

Voor veel mensen is het een probleem om geld goed te beheren. Niet meer uitgeven dan je inkomsten is de bedoeling, maar soms lukt dat niet. Dan volgen er financiële problemen en voor je het weet sta je op de zwarte lijst van de Nationale bank van België. Zorg dus dat je het beter doet vanaf dan. Want het kan tot 10 jaar duren vooraleer je van die lijst geschrapt kan worden. Al die tijd kan je geen leningen andere dan een minilening krijgen. Stel dat je een auto of een woning wil kopen, dan gaat dat heel moeilijk.

Wat ook nog een optie is, is een onderhandse lening. Geld lenen van een vriend of familielid is dat. Laat alles goed opstellen door een notaris. Zij weten welke zaken erin moeten vermeld worden om discussies achteraf te voorkomen. Bij betaalproblemen kan de band helemaal verbroken worden en dat moet je vermijden. Laat het bedrag van lening, de afbetaal termijn en het kostenpercentage duidelijk noteren.

Vergelijk hier alle kredieten!

Nu heb je twee goede mogelijkheden om toch geld te lenen als je op de zwarte lijst staat. Als je via een bank werkt dan kan je de bank zoeken met de beste voorwaarden en waar je de laagste kosten moet betalen. Op die manier bespaar je toch nog enkele euro’s per maand.

About the author

admin administrator

Leave a Reply

Let op: geld lenen kost ook geld.