Snel en eenvoudig een lening bekomen, ook vanop de zwarte lijst!

Snel en eenvoudig een lening bekomen, ook vanop de zwarte lijst!

Als er een situatie zich voordoet waarbij je geld nodig hebt, dan kan je enkele banken via het internet opzoeken en bekijken welk aanbod ze hebben. Simuleer eventueel de lening eerst en bekijk hoeveel de kosten zullen zijn. Het is mogelijk dat je een andere bank kan vinden die lagere kosten aanrekent. Op die manier betaal je toch wat minder af per maand, want als je een lening wil afsluiten als je op de zwarte lijst staat, dan zal je hogere kosten moeten betalen. Dat is de prijs die je moet betalen omdat je een hoger risico bent voor de bank. Je kan dit wel makkelijk oplossen door de aanbieders met mekaar te vergelijken. Zo kan je er toch de bank uitnemen die de laagste kosten heeft op dat moment.

Vergelijk hier alle kredieten!

Op de zwarte lijst terecht komen, dat wil niemand. Maar als het je toch overkomt, dan moet je voor een strenger financieel beleid kiezen. Aangezien je op die lijst terechtkwam, wil het vaak zeggen dat je veel geld uitgeeft aan de verkeerde dingen. Betalingen uitvoeren voor facturen en leningen blijven dan uit, tot de schuldeisers aan je deur komen met een deurwaarder. Dan bekijken ze hoe ze het geld toch van je kunnen krijgen, op eender welke manier. Het kan natuurlijk ook een deel met pech te maken hebben. Net een zware lening aangegaan en door omstandigheden zoals ziekte, kan je ze niet meer betalen. Ook dan kan je helaas op de zwarte lijst terecht komen.

De zwarte lijst is een lijst opgezet door de Nationale bank van België. Op deze lijst staan alle mensen die financiële problemen hebben en hun leningen niet meer kunnen betalen. De lijst kan geraadpleegd worden door alle banken in ons land. Dus als je op die lijst staat en je wil toch een nieuwe lening aanvragen, dan zal je snel te horen krijgen dat het niet mogelijk is. Tenzij je bij een bank gaat die zich specialiseert in deze gevallen. Dan kan je lenen, mogelijk een beperkt bedrag en met hoge kosten percentages. Op die manier betaal je veel af per maand, maar kan je wel over het geld beschikken. Het is de omgekeerde wereld soms, wie het geld echt kan gebruiken moet het meest betalen aan banken.

Vergelijk hier alle kredieten!

Maar het is dan wel een oplossing die je kan verder helpen. Want als je bijvoorbeeld een dringende reparatie moet laten gebeuren, en je kan het geld zelf niet ophoesten, dan moet je maar via zo een bank gaan. Zij kunnen je een oplossing bieden, ook al is dat niet de meest ideale. Vraag meer informatie over de kostenpercentages bij de banken die je een lening kunnen geven. Mogelijk kan je via hun website een simulatie uitvoeren van de kosten. Op die manier weet je precies hoeveel je moet afbetalen per maand en hoeveel de kosten zijn.

About the author

admin administrator

Leave a Reply

Let op: geld lenen kost ook geld.