Snel en moeiteloos een lening aangaan op de zwarte lijst met eigendom!

Snel en moeiteloos een lening aangaan op de zwarte lijst met eigendom!

Banken hebben tegenwoordig een zeer uitgebreide website waar je alle informatie kan vinden over hun diensten. Van een gewone zichtrekening naar een lening, voor informatie ben je op de goede plek. Maar ook voor een lening simulatie heb je de juiste site gevonden. Elke bank heeft namelijk een formulier ter beschikking waar je rechtstreeks een lening kan berekenen. Zo zie je wat de kosten zijn en hoeveel je per maand moet afbetalen. In normale omstandigheden heb je ook snel een lening vast, maar hoe zit dat als je op de zwarte lijst staat maar wel een eigendom hebt?

Vergelijk hier alle kredieten!

Een eigendom hebben heeft altijd een meerwaarde. Zeker als je een lening nodig hebt bij een bank. Want dat wil zeggen dat je iets achter de hand hebt. Vooral als je een lening nodig hebt kan je dit gebruiken. Mocht er dan iets verkeerd gaan met de afbetaling dan kan de bank je huis als onderpand gebruiken. Dat wil zeggen als jij geen geld meer hebt om de lening af te betalen dan kan de bank je woning verkopen om toch aan zijn geld te geraken. Alles hangt af van hoeveel geld je wil lenen natuurlijk, maar dit zijn wel gangbare praktijken. Het feit dat je op een zwarte lijst staat helpt niet veel voor een eventuele lening aanvraag. De bank wil garanties dat elke klant een lening kan afbetalen en met een vermelding op de zwarte lijst is dat lastig.

Je kan al op de zwarte lijst terechtkomen na drie maanden achterstal. Dat wil zeggen dat het niet lang duurt vooraleer de bank je op die lijst laat zetten. Je krijgt eerst wel een waarschuwing voor het zover is. Maar je weet dus wel dat de bank het erg serieus neemt. Ook om van de lijst geschrapt te worden kan het lang duren. Soms tot 10 jaar na het afbetalen van de laatste schuld. Het wil immers niet zeggen omdat je de lening niet meer verder hoeft af te betalen als dat niet lukt. Je krijgt dan te maken met schuldbemiddeling, zij gaan dan met je bekijken wat er wel mogelijk is. Je moet de lening dan verder afbetalen aan een lager maandbedrag. Op die manier verlengt de duurtijd van de lening ook, daar moet je rekening mee houden.

Vergelijk hier alle kredieten!

Het is dan zaak van een bank uit te zoeken waar je de laagste kosten moet betalen. Dat kan je makkelijk berekenen via de site van de bank. Daar moet je het bedrag invoeren dat je wenst te lenen en op hoeveel tijd je die wil afbetalen. Van zodra je een goed aanbod hebt gevonden kan je de lening aanvragen via de site. Geef uiteraard door dat je op de zwarte lijst vermeld staat maar wel een eigendom in bezit hebt.

About the author

admin administrator

Leave a Reply

Let op: geld lenen kost ook geld.