Snel en moeiteloos geld lenen, ook als je op de zwarte lijst staat!

Snel en moeiteloos geld lenen, ook als je op de zwarte lijst staat!

Ook al is een lening aanvragen zeer makkelijk geworden tegenwoordig, er zijn toch heel wat mensen bij wie het niet kan. Als je op de zwarte lijst terecht bent gekomen dan wil dat zeggen dat banken je liever niet als klant zien. Je komt op die lijst omdat je in het verleden in financiële problemen bent gekomen en een lening niet kon terugbetalen aan een bank. De bank heeft dus het geld niet teruggezien en jou op een zwarte lijst geplaatst. Die lijst is te raadplegen door elke bank in het land. Dus als je een geld wil lenen en je staat op die zwarte lijst, dan zal je een negatief antwoord krijgen.

Vergelijk hier alle kredieten!

Elke bank kijkt op die lijst, bij elke lening aanvraag die ze krijgen. Dus ook mensen die niet op de lijst staan worden gescreend. Maar er zijn toch manieren om een lening te verkrijgen met vermelding op die zwarte lijst. Je hebt nu eenmaal een lening nodig als je financiën er niet goed voor staan, of je hebt een nieuwe auto nodig maar je hebt de centen niet. Zelfs dan gaan mensen die niet op de zwarte lijst staan een lening aan. Omdat het bedrag te groot is om in een keer te betalen. Jij kan ook een bank vinden die je een lening zal toestaan. Maar we moeten er direct bij zeggen dat de kosten hoger zullen liggen. Net omdat het risico groter is bij iemand die op de zwarte lijst staat.

Voor banken is het belangrijk dat het risico in een klant zo klein mogelijk is. Beter is nog als er geen risico is. Dat wil zeggen dat je een vast inkomen hebt en dat er geen andere noemenswaardige kosten zijn. Banken aanzien leningen en alimentatie als vaste kosten. Dus als die er niet zijn of je hebt nog voldoende marge van je inkomsten dan ziet een bank geen probleem. Als je op de zwarte lijst staat dan ben je wel een risico voor een bank.

Als je gaat zoeken naar een bank dan moet je goed kijken naar de kosten die in rekening gebracht worden. Op die manier kan je de kosten toch nog wat binnen de perken houden. Vergelijk zoveel mogelijk aanbieders die geld willen lenen ook al sta je op de zwarte lijst. Bekijk de kosten, het JKP of jaarlijks kosten percentage en op die manier kan je toch een lening bekomen met de laagst mogelijke kosten.

Vergelijk hier alle kredieten!

Handig is dat je alles via het internet kan berekenen. De banken voorzien een lening simulator die je volledig gratis en vrijblijvend kan gebruiken. Je dient een bedrag in te voeren en het aantal maanden te kiezen voor afbetaling. Je krijgt dan een overzicht te zien van hoeveel de kosten op de lening zijn en hoeveel je maandelijks moet afbetalen. Interessant voorstel gezien? Dan kan je de lening aanvragen via de website van de bank.

About the author

admin administrator

Leave a Reply

Let op: geld lenen kost ook geld.