Snel en moeiteloos lenen vanop de zwarte lijst zonder eigendom!

Snel en moeiteloos lenen vanop de zwarte lijst zonder eigendom!

Ben je op zoek naar een manier om te lenen ook al heb je geen eigendom? Die mogelijkheden zijn er. Maar je moet er natuurlijk van bewust zijn dat banken liever geen klanten aannemen die op de zwarte lijst staan. Het wil immers zeggen dat je financiële problemen hebt, of hebt gehad. Een lening die je niet meer kon terugbetalen en de bank plaatst je dan zonder pardon op die zwarte lijst. Je kan er al op terecht komen vanaf 3 maanden achterstallige betalingen. Dat lijst snel, maar zo zie je maar dat de bank er geen gras over laat groeien.

Vergelijk hier alle kredieten!

Zorg er dus voor dat je leningen wel kan terugbetalen. Ook al kan het gebeuren dat er pech mee gemoeid is door bijvoorbeeld je job te verliezen en net een lening afgesloten te hebben. Dan moet je het ineens met veel minder centen doen en kan je vaak niet anders dan te kiezen. De kosten volgen mekaar snel op, op een maand tijd. Boodschappen doen, facturen van verwarming en elektriciteit en je bent al een deel van je budget kwijt. Heb je nog een onvoorziene kost en een hobby die je wil bekostigen en dan heb je nog minder over.

Heb je toch nog een lening nodig, ook al heb je geen eigendom en sta je op de zwarte lijst, dan kan je voor een minilening kiezen. Dit is een vorm van lening die banken je wel nog kunnen geven. Aangezien het hier maar gaat over maximum 1000 euro is het risico nog niet zo groot. Dat is vaak een bepalende factor voor banken, het risico in een nieuwe klant. Als je op de zwarte lijst staat ben je een zeer groot risico. Daarom dat je beperkter bent als je dan een nieuwe lening wil aanvragen. Maar met een minilening kan je toch nog een dringende factuur betalen voor een herstelling of iets anders dat je zelf niet kan betalen.

Nog een optie is zonder een bank een lening vragen bij iemand die je goed kent. Iemand van de familie of een vriend. Dat laat je het best noteren door een notaris, zodat alles goed vermeld staat op papier. Ook hier moet de ontlener werken met een rentepercentage bij de afbetaling. Ook bij betaalproblemen moeten er afspraken zijn. Het is vaak gevaarlijk om op deze manier geld te lenen, want als er iets verkeerd gaat met het afbetalen dan ontstaan er discussies en ruzies met mensen die je goed kent. Probeer dit dus zo lang mogelijk te vermijden.

Vergelijk hier alle kredieten!

Heb je toch voor een minilening via een bank gekozen, dan kan je via de site van de bank alle informatie vinden. Ook een simulatie uitvoeren om te zien hoeveel het zal kosten om alles terug af te betalen.

About the author

admin administrator

Leave a Reply

Let op: geld lenen kost ook geld.