Waarom je toch geld kan lenen op de zwarte lijst met eigendom!

Waarom je toch geld kan lenen op de zwarte lijst met eigendom!

Geld lenen met behulp van een website van een bank is makkelijk tegenwoordig. Wat het lastig maakt is dat je een vermelding op de zwarte lijst hebt. En dus zijn banken een pak voorzichtiger om je een lening te geven. Wat normaal is, want banken willen het risico steeds zo laag mogelijk houden bij elke nieuwe klant. En als je op de zwarte lijst staat is dat risico zeer hoog. Maar er zijn wel oplossingen, zeker als je in bezit bent van een eigendom. Voor een bank kan dat heel wat verschil maken. En ook voor jou uiteraard, want als je een nieuwe lening nodig hebt dan kan dat soms niet lang wachten.

Vergelijk hier alle kredieten!

Wat moet je doen om zo een lening vast te krijgen? Wel dat is zoeken naar een mini lening. Elke bank heeft dit in het aanbod dus ook voor jou kan dit een oplossing zijn. Je kan er wel maar tot 1000 euro maximum krijgen, maar dat kan al het verschil maken tussen enkele dringende betalingen kunnen, of niet. Aangezien je op de zwarte lijst staat zal geen enkele bank je nog een groter bedrag willen lenen. Je hebt al financiële problemen gehad in het verleden en daar wil de bank voorzichtig mee zijn. Mogelijk dat je de lening nog aan het afbetalen bent met behulp van schuldbemiddeling. Dan betaal je verder af aan een lager bedrag. Dat maakt het makkelijker voor jou, maar de duurtijd zal ook wel langer worden zo. Je kan dan de betalingen beter spreiden en dat maakt het makkelijker voor jou.

Een mini lening kan je bij alle banken krijgen. Je moet de aanvraag zoals anders gewoon doorsturen, maar uiteraard erbij vermelden dat je op de zwarte lijst staat, maar wel dat je een eigendom hebt. Op die manier heeft de bank alle gegevens van jou en kunnen ze op basis daarvan een beslissing nemen. Als je groen licht krijgt, dan heb je snel een antwoord en staat het geld ook op je rekening. Dan kan je er gebruik van maken zoals jij wenst. Je hoeft je niet te verantwoorden waarvoor je het geld wil gebruiken.

Vergelijk hier alle kredieten!

Je hoeft dus niet te vrezen dat je aan geen geld meer geraakt als je op de zwarte lijst staat. Er zijn nog steeds manieren. Je kan ook altijd een onderhandse lening aangaan. Dan leen je geld van een vriend of een familielid. We raden dan wel aan om de afspraken op papier te laten zetten door een notaris. Zo weet elke partij waar hij aan toe is bij eventuele problemen. Het is steeds een risico om van iemand geld te lenen die je goed kent, maar als er geen andere manier is dan is het zeker te overwegen.

About the author

admin administrator

Leave a Reply

Let op: geld lenen kost ook geld.