Zo kan je geld lenen op de zwarte lijst, ook met geen eigendom!

Zo kan je geld lenen op de zwarte lijst, ook met geen eigendom!

Geen eigendom hebben is soms lastig. Je moet blijven huren en dat geld ben je allemaal kwijt natuurlijk. Het komt in de zak van je huisbaas. En terwijl hij zijn rijkdom ziet stijgen, zie jij het geld door de ramen wegvliegen. Als je ook nog eens op de zwarte lijst van de Nationale bank van België staat, dan komt er nog een probleem bij. Want dat wil zeggen dat je financiële problemen hebt en een lening in het verleden niet meer kon afbetalen. Leuk is anders, zeker als je nog wat geld kan gebruiken om enkele dringen betalingen te doen.

Vergelijk hier alle kredieten!

Die betalingen kunnen ook voor boodschappen zijn, wat voedsel omdat je op het einde van de maand niet voldoende geld meer hebt om nog iets te kopen. Of facturen die al enige tijd moesten betaald zijn, eindelijk te kunnen overschrijven. Want als je dat niet doet dan kunnen er alleen maar meer kosten op je af komen. Dat moet je vermijden en ervoor zorgen dat je je budget op orde kan houden. Heb je daar een probleem mee, neem er dan iemand bij die je de nodige hulp kan geven. Je kan een mini lening krijgen bij banken, hiermee kan je een maximumbedrag van 1000 euro krijgen. Vaak al voldoende om toch even weg te komen van de financiële druk.

Een mini lening is iets zeer handig. Je hoeft geen groot bedrag te lenen en je hebt toch iets op zak. De kosten vallen ook goed mee en bovenal heb je het snel op je rekening. De banken doen de verwerking hier ook heel snel van zodat alles vlot gaat en jij snel je geld hebt. Vaak is dat ook nodig, vandaar dat de mini lening in het leven is geroepen. Voor banken en de klanten is het een makkelijke manier om geld te lenen en te krijgen.

Dus je hebt geen eigendom en je wil toch geld lenen, dan kan dat met een minilening. Heb je geen zin om naar een bank te stappen, dan kan je ook een onderhandse lening opteren. Op deze manier leen je geld van een kennis of een familielid. Je kan zelf de afspraken bepalen en bekijken wat het beste werkt. Aangeraden is wel om dit te laten opstellen door een notaris. Zo ben je zeker dat alles goed op papier staat en ontstaan er geen discussies bij problemen.

Vergelijk hier alle kredieten!

Er zijn dus zeker oplossingen als je zonder eigendom een lening wil aangaan en als je op de zwarte lijst staat. Neem de juiste beslissing en zoek een bank uit waar je kan lenen aan de beste voorwaarden. Op die manier hou je zelf nog wat meer geld in eigen zak en dat kan interessant zijn voor financieel moeilijke tijden.

About the author

admin administrator

Leave a Reply

Let op: geld lenen kost ook geld.