Zo krijg je een lening op de zwarte lijst, zonder hypotheek!

Zo krijg je een lening op de zwarte lijst, zonder hypotheek!

Geen hypotheek op dit moment en je hebt ook een vermelding op de zwarte lijst? Je zou voor minder beginnen vrezen dat je niet meer aan een lening zou geraken. Gelukkig zijn er wel nog manieren. Want iedereen kan wel eens extra cash gebruiken. Al was het maar om boodschappen te doen of enkele dringende facturen te betalen. Als je op de zwarte lijst staat dan ben je waarschijnlijk nog een andere lening aan het afbetalen. Dat weegt op je budget en voor je het weet heb je niets meer over op het einde van de maand. En dat kan niet de bedoeling zijn. Het is al erg genoeg dat je op die zwarte lijst staat, maar het hoeft niet langer te blijven duren.

Vergelijk hier alle kredieten!

Om op die zwarte lijst te staan kan een bank al ingrijpen na drie maanden achterstallige betalingen. Een lening die je hebt lopen kan je niet meer betalen en de bank moet dan het nodige doen. Je ontvangt eerst enkele waarschuwingen, maar als die niet helpen dan ga je onherroepelijk op de zwarte lijst. Dus je hebt zeker nog kansen vooraleer het zover is. Eens je op de lijst staat kan het tot 10 jaar duren dat je op die lijst blijft staan, ook al zijn je schulden afbetaald. Dus dat wil zeggen dat je voor gans die periode geen nieuwe lening zou kunnen aanvragen; een mini lening kan in veel gevallen wel nog. Omdat dat een kleiner bedrag is voor een bank en dus ook een kleiner risico is. Meer informatie kan je vinden op elke website van een bank. Hoe het in mekaar zit, kostenpercentages en hoe je deze moet aanvragen.

Een minilening is voor een bedrag van maximum 1000 euro. De afbetaling is vrij kort en gaat over enkele maanden. De kosten die erbovenop komen zijn vrij miniem omdat het bedrag zelf ook niet hoog is. Maar hou er dus wel rekening mee dat je meer zal afbetalen dan dat je ontvangen hebt. ‘Geld lenen kost ook geld’, deze slogan is niet zomaar ontstaan dus. Zorg dat je je geld goed kan beheren en dat je niet meer in de problemen komt door onnodige uitgaven. Op die manier kan je het ganse verhaal snel achter je laten en mogelijk zelfs wat sparen.

Vergelijk hier alle kredieten!

Een minilening aanvragen kan je ook via de site van een bank doen. Er is een handig formulier waar je alles kan invullen en doorsturen. Eventueel eerst de kosten bekijken zodat je van bij de start precies weet hoeveel je zal moeten terugbetalen. Je kan ook vergelijken met andere banken, mogelijk dat zij een lagere kost aanrekenen en hierdoor hou jij meer geld over in eigen zak. Handig om mee te nemen voor andere leningen in de toekomst, zoveel mogelijk vergelijken.

About the author

admin administrator

Leave a Reply

Let op: geld lenen kost ook geld.