Zo vraag je een minilening aan vanop de zwarte lijst!

Zo vraag je een minilening aan vanop de zwarte lijst!

Ben je sinds kort op de zwarte lijst geplaatst? Je kon een lening niet meer terugbetalen en na drie maanden achterstal plaatst de bank op die lijst. Ook al kreeg je nog een verwittiging, het was niet meer mogelijk dit tegen te houden. De lening moet je natuurlijk verder blijven afbetalen, maar de zwarte lijst zal andere banken waarschuwen dat je geen lening niet meer kan aanvragen. Tenzij het over een mini lening gaat. Want voor zo een klein bedrag gaan de banken nog een uitzondering maken.

Vergelijk hier alle kredieten!

Een mini lening krijgen als je op de zwarte lijst staat, is dus mogelijk. Het gaat hier over een klein bedrag van 1000 euro. Dat kan je in een keer opnemen en gebruiken voor eender welk doel. Maar je moet het natuurlijk ook terugbetalen. De voorwaarden kan je op elke website van een bank nalezen. En eventueel ook via die site berekenen hoeveel de kosten precies zijn. Dan weet je hoeveel je in totaal moet terugbetalen. Je kent de slogan ‘geld lenen kost ook geld’ wel. Dit is om mensen ervan op de hoogte te stellen dat er kosten zijn die je bovenop het ontleende kapitaal moet betalen.

Dit is alles samen in een bedrag per maand. Je ziet het dus niet en je zal er ook niet apart naar gevraagd worden. Veel mensen zijn zich hiervan niet bewust en gaan een lening aan zonder te weten dat ze meer moeten terugbetalen. Een handige manier om dit toch te weten te komen is een lening simulatie uitvoeren. Dan zie je direct wat de kosten zijn. Want een bank is verplicht alle kosten en voorwaarden te vermelden bij elke vorm van communicatie. Lening simulaties kan je op elke website uitvoeren en kost je helemaal niets. Je kan het vanuit je eigen woning doen, je hoeft er dus niet voor naar een bank.

Met een mini lening ben je dus voor even gered. Je kan een dringende betaling uitvoeren of gewoon deze maand je boodschappen nog betalen. Als het water je aan de lippen staat, op financieel vlak dan ga je elke manier onderzoeken om toch aan geld te geraken. Via het internet kan je zo alle informatie vinden en heb je ook snel een aanbieder van een mini lening te pakken. De banken bieden dit allemaal aan. Kijk goed naar de kosten die je zullen aangerekend worden.

Vergelijk hier alle kredieten!

Neem er dan je maandelijks budget bij en bekijk hoeveel ruimte je nog hebt. Hou er rekening mee dat je eerst alle andere kosten moet kunnen betalen vooraleer aan een nieuwe lening te denken. Lukt het toch, dan kan je de aanvraag starten via de site van een bank. Al je gegevens doorsturen en je zal snel genoeg een antwoord krijgen.

About the author

admin administrator

Leave a Reply

Let op: geld lenen kost ook geld.